Di.15 en Wo.16-12: 2e editie uniek gospelconcert in de Sint-janskerk te Gouda

December staat voor de deur, met een prachtig versierde binnenstad komt Gouda weer in de sfeer van de saamhorigheid van de decembermaand waarin een 2e editie van een wervelend St. Jan Black Gospel Night niet mag ontbreken. Gouda City Events is de organisator achter dit wervelende spektakel van maar liefst drie dagen Soulful Gospel in een unieke ambiance
Op dinsdag 15, woensdag 16 en vrijdag 18 december zal het Chosen Gospel Choir, bekend van The Voice of Holland en Beat The Best een uniek gospelconcert geven. Daarnaast gastoptredens van twee van Nederlandse beste zangeressen Hind op woensdag 16 december en Pearl Joan op dinsdag 15 en vrijdag 18 december in de prachtige St. Jan. Met soulful gospelmuziek, vuurkorven, dampende glühwein en kaarslicht langs de gebrandschilderde ramen belooft het weer een bijzondere avond zo vlak voor de kerstdagen.
Naast Gouda bij Kaarslicht, Kaarsjesavond en de schaatsbaan op de Markt heeft Gouda er een traditie bij in de fraai gerestaureerde St. Jan. Afgelopen jaar een zeer geslaagde primeur met uitsluitend lovende kritieken na afloop. Gouda City Events kijkt dan ook weer reikhalzend uit naar de komende december maand.
Kippenvelmomenten
Het Chosen Gospel Choir is één van de beste (black) gospelkoren van Nederland en is bekend van diverse TV- en live concerten, onder andere als achtergrondkoor bij Roel van Velzen. Deze professionele 20 koppige formatie staat garant voor een swingende avond in Gouda. Daarnaast Hind en Pearl Joan met hun prachtige zang zullen zorgen voor kippenvelmomenten bij het publiek.
Kaas, wijn en warmte
Naast de muziek en de sfeervolle locatie schenkt ’t Reeuwijks Wijnhuis heerlijke wijnen en zijn er smaakvolle Goudse kazen na afloop. Vier kerst in een warme sfeer met familie, vrienden, collega’s en relaties. Kaarten zijn online te bestellen via www.eigenwijze-evenementen.nl/gospelconcert2015 of via de diverse verkooppunten in de regio. Voor zakelijke arrangementen kunt u contact opnemen via info@eigenwijze-evenementen.nl