Guus Meeuwis geeft extra optreden in De Goudse Schouwburg

De Brabantse zanger Guus Meeuwis breidt zijn theatertour uit met extra optredens en komt daarom op maandag 29 februari naar Gouda! Zijn theatervoorstelling MORGEN is extra toegevoegd aan het programma van De Goudse Schouwburg. Maandag 14 december om 11.00 uur start de kaartverkoop!
MORGEN
De liedjes van het nieuwe album MORGEN vormen de basis van Meeuwis’ gelijknamige theatertour. Op het album stapt Guus vaker dan eens uit zijn comfort zone. Dat heeft geleid tot een selectie van liedjes die wellicht persoonlijker zijn dan ooit. Guus: “Ik heb nu het lef om dicht bij mezelf te blijven. Ik maak wat ik zelf graag wil horen. Als dat lukt, vervult me dat met trots.”

Met een meer klassieke rock ‘n roll-bezetting en de beste muzikanten van Nederland in zijn band, wordt Guus’ muzikale handtekening almaar rijker en rijper. Ook zijn verhaal en de lach speelt een steeds grotere rol.
Kaartverkoop
Guus Meeuwis is op maandag 29 februari te zien in De Goudse Schouwburg. De kaartverkoop start op maandag 14 december. Vanaf 11.00 uur is het mogelijk te reserveren bij de kassa aan de Boelekade 67, telefonisch via 0182-513 750 of online via www.goudseschouwburg.nl.