Ma.14-12: Inloop De Schakel drukker bezocht

De eerste workshop kerstkaarten maken in De Schakel aan het Oosteinde 27 in Moordrecht op maandag 23 november is goed bezocht. De vaste bezoekers van het Inloopcentrum verwelkomden nieuwe bezoekers uit het dorp en onder het genot van koffie en wat lekkers werden er mooie kaarten gemaakt.

Het samenzijn en aandacht hebben voor elkaar is eigenlijk het belangrijkste ingrediënt voor de inloop. Elkaar ontmoeten tijdens creatief bezig zijn schept een fijne sfeer, met name voor ouderen die weinig contacten hebben. Ook alleen aanschuiven om een praatje te maken is mogelijk. Ongeacht welke leeftijd iedereen is van harte welkom. Mensen met ideeën voor andere activiteiten zijn ook welkom.

Bingo
Op maandag 14 december organiseert De Schakel een Kerstbingo (en niet op woensdag 16 december zoals per abuis eerder gemeld is). Iedereen is welkom van 13.30-15.30 uur. Kosten zijn € 3,50 inclusief koffie met wat lekkers. Informatie: Activiteitencentrum De Schakel, Oosteinde 27 Moordrecht 0182-378455, e-mail: Schakel@gemiva-svg.nl