Di. 1-5: Workshop Dirty Pour

Gouda – Een Dirty Pour is een ontspannen schildertechniek waarbij men met weinig moeite een prachtige organische sfeer krijgt op het doek.

De verf wordt gemixt met een bindmiddel en water. Men maakt verschillende kleuren aan in bekertjes. Kleine beetjes van die kleuren giet men in een extra beker, laag op laag tot de beker bijna vol is. Die extra beker giet men op een doek.

Door diverse toepassingen ontstaan cellen in de verf die allerlei afmetingen kunnen krijgen, afhankelijk van de middelen die men toepast. Door het doek langzaam te bewegen loopt de soepele verf allerlei kanten uit waardoor een vloeiend effect ontstaat.

Tijdens de workshop komt men alles te weten en krijgt men een aantal doekjes om op te experimenteren. Verf en materiaal zijn aanwezig. Na twee dagen drogen kun je je kunstwerken ophalen.

De workshop Dirty Pour van Saskia Serlé wordt gegeven op dinsdagavond 1 mei van 19.30 tot 21.00 uur in het Blomatelier aan de Molenwerf 22 in Gouda. Er is plaats voor 6 tot 8 personen. Deelname kost 35 euro per persoon. Aanmelden kan via de contactpagina van www.saskiaserle.com.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

01-05-2018 11:06