Ma. 30-4: Meivakantie op De Goudse Hofsteden

Gouda – In de meivakantie worden er diverse activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Dagelijks kunnen kinderen in de Deel komen knutselen, van tasje inkleuren tot het verven van een spaarvarkentje, er is van alles mogelijk.

Voor deze activiteiten is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden. Op de boerderij kan er ook gegeten worden in de Deel onder meer verse broodjes, lekkere pannenkoeken en poffertjes.

Dreumes- en peuterochtend

Op maandag 30 april wordt van 10.30 tot 11.30 uur de dreumes- en peuterochtend georganiseerd. De allerkleinste kinderen (< 4 jaar) gaan samen met papa, mama, opa of oma kleine dieren knuffelen in de knuffelhoek en dieren voeren onder begeleiding van een dierverzorger. Daarnaast maken ze een klein knutseltje. De bijdrage voor deze activiteit bedraagt 3,50 euro.

‘s Middags kunnen kinderen tussen 13.30 en 16.00 uur cupcakejes komen versieren en natuurlijk lekker opeten hierna. Bijdrage 1,75 euro.

Kinderen kunnen tot 1 dag voor activiteit aangemeld worden via sandra@kinderboerderijgouda.nl of telefonisch: 0182-514 219.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

30-04-2018 11:45

Advertisements