Benefietconcert voor Sint Maarten

De Stichting Henry Ostiana Foundation organiseert een benefietconcert op zondag 24 november 2019 in Zalencentrum de Brug in Reeuwijk vanaf 11:00-14:30 uur met optredens van o.a. Trio Nos Otrabanda, Lely Vos en Anastacia Larmonie. Het doel is fondsen werven voor betere zorg bij dementie...

De Stichting Henry Ostiana Foundation organiseert een benefietconcert op zondag 24 november 2019 in Zalencentrum de Brug in Reeuwijk vanaf 11:00-14:30 uur met optredens van o.a. Trio Nos Otrabanda, Lely Vos en Anastacia Larmonie.

Het doel is fondsen werven voor betere zorg bij dementie van mensen op Sint Maarten. Kaarten voor de benefiet zijn á €35 verkrijgbaar via HOFoundation@outlook.com

De Stichting is opgericht in naam van Henry Ostiana die in 2017 overleed aan dementie. Er was voor hem geen goede zorg aanwezig op Sint Maarten en daardoor is hij naar Nederland teruggekeerd in de laatste fase van zijn leven. De stichting zet zich in om de zorg bij dementie op Sint Maarten te verbeteren, zowel in de thuissituatie als bij opname door middel van het vergoten van bewustwording en trainingen voor mensen in de zorg.

Advertisements

Over dementie

Dementie is de verzamelnaam voor een groep hersenziekten die het denken aantasten met gevolgen voor het geheugen, het vermogen te plannen, maar ook gedrag en emoties. Dementie is de belangrijkste reden voor afhankelijkheid en zorg bij ouderen omdat mensen naarmate de dementie vordert niet meer voor zichzelf kunnen zorgen. De impact op mantelzorgers is daarom ook groot.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

19-11-2019 10:15