Voorpremière van de christelijke film Samson in Gouda!

De voorpremière van de film Samson is op zaterdag 30 november om 20:30 in LuMina Filmhuis.

De film speelt zich af in Israël, 1170 voor Christus. Het volk Israël wordt onderdrukt door de Filistijnen. Eén man, Samson, die bekend staat om zijn onmenselijke kracht én zijn impulsieve beslissingen, is door God gekozen om het volk te bevrijden van deze onderdrukking. Nadat zijn ambities eindigen in een huwelijk met de beeldschone Delila, zorgt dit ervoor dat hij in conflict raakt met het Filistijnse leger. Hij krijgt vele tegenslagen te verduren op weg naar de overwinning, onder meer in de liefde. Wanneer de ondergang van Samson bijna zeker lijkt, doet hij nog een laatste keer beroep op God.

De 110-minuten durende actie-drama (2018), geregisseerd door Bruce Macdonald en met acteurs als Jackson Rathbone, Rutger Hauer en Billy Zane, draait voor het eerst in Nederland op 30 november 2019 in Filmhuis LuMina aan het Omlooppad 2.

Advertisements

Wil je de voorpremière van deze film bijwonen? Kom dan op zaterdag 30 november naar LuMina, Omlooppad 2a in Gouda. De entree bedraagt € 6,50 en de film begint om 20:30 uur. Kaartjes koop je via https://www.cjvgouda.nl/filmhuis.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

19-11-2019 10:22