Op zaterdagochtend 14 oktober werd er door het aanstormende badminton talent van Nederlandse bodem gestreden om de Junior Master Cup. Voor deze wedstrijd werden de nummers 1 van de Junior Master ranglijst en de Junior Master finale uitgenodigd om op dit grote podium hun talent te vertonen. Spelen in het TopsportCentrum Almere, op de banen waar de wereldtoppers deze week de Badminton Dutch Open spelen. Spelen in een grote hal met een scheidsrechter, een servicerechter en twee lijnrechters. Enorm spannend, maar ook ontzettend leuk! Twee talenten van BC Limes waren uitgenodigd om hier te mogen spelen: Florine Wille (U11, tot 11 jaar) en Fenna Laros (U15, tot 15 jaar).

Florine begon deze ochtend tegen Flora Wang. Ondanks de zenuwen speelde Florine een prachtige wedstrijd. De meiden waren aan elkaar gewaagd. In de eerste game moest Florine nog een beetje wennen aan de grote hal, maar toch wist ze het direct spannend te maken. Gespannen supporters op de tribune durfde soms niet te kijken. De eerste game ging helaas verloren met 17-21. In de tweede game begon Florine goed. Ze bouwde een mooie voorsprong op en leek met gemak de game binnen te gaan halen. Vervolgens leken de zenuwen een beetje tegen te werken, maar toch wist Florine zich te herstellen en de tweede game veilig te stellen: 21-18. Vervolgens stormde ze door in de derde game en speelde haar tegenstandster alle hoeken in. Met 21-10 op het scorebord in de derde game wist Florine de cup te bemachtigen.

Even later mocht ook Fenna gaan strijden om de cup. Kijken of ze het succes van Florine kon evenaren. Fenna speelde tegen Novi Wieland. Van de zenuwen was niets te zien. In de eerste game was Fenna de sterkste. Ze liet Novi geen enkele kans benutten. Fenna was duidelijk de betere en wist de eerste game veilig te stellen: 21-11. In de tweede game ging het gelijk op. Novi kwam beter in de wedstrijd en er werden lange rally’s gespeeld door de meiden. Fenna moest haar zenuwen nu onder controle houden. Op 20-19 wist ze een verlenging te voorkomen en haalde ze de overwinning binnen: 21-19.