Zo. 8-10: Rockband Avenue – The Way In Rock in Cultureel Café Ammerstol

Ammerstol – Zondag 8 oktober vanaf 16.00 uur zorgt Rockband Avenue – The Way In Rock dat de seizoensstart van Cultureel Café Ammerstol één groot feest wordt.

Voor een portie stevige rock en blues ben je bij Avenue aan het goede adres. Met veel passie spelen de mannen rock van de jaren ‘60 tot heden: Rolling Stones, Bad Company, ZZ Top, onze eigen Cuby and the Blizzards en nog veel meer. En dat alles overgoten met een eigen Avenue-sausje. Op de hun bekende eigen wijze gaan zij weer laten zien en horen dat Classic Rock & Blues heel veelzijdig kan zijn.

Avenue – The Way in Rock vindt het zelf geweldig om het seizoen 2017-2018 van Cultureel Café Ammerstol te kunnen openen: “We spreken uit ervaring als we zeggen dat spelen in Het Gebouw altijd een giga feest is en de opkomst groot is. Beste fans, laten we er ditmaal weer met z’n allen een geweldig feest van maken. CU, Rock on”. Live vanaf 16.00 uur.

Advertisements

De zaal in Het Gebouw aan de Lekdijk 75 in Ammerstol is open vanaf 15.30 uur. Entree zoals altijd maar 5 euro. Voor informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met cc.ammerstol@gmail.com.