Zo. 8-10: Open dag Langlaufvereniging Gouda

Gouda – Wintersport is fun en is nog leuker als je je goed voorbereidt. Dit kan door zowel de techniek als de conditie op peil te houden of te brengen. Iedereen van jong tot oud kan meedoen aan de kennismakingslessen langlaufen. De kennismakingsles is gericht op het onder de knie krijgen van de langlauftechniek. Langlaufvereniging Gouda houdt op zondag 8 oktober de eerste open dag van dit winterseizoen.

Er ligt weer een mooie borstelbaan op het buitenterrein van het Groenhovenbad in Gouda. Men kan daar oefenen op zo’n 2 km aan loipes en 7 heuvels variërend van 2 tot 5,5 meter hoog. Er is een skatebaan en je kunt oefenen voor de biatlon met lasergeweren.

Langlaufvereniging Gouda biedt naast het langlaufen ook andere sporten aan. Zo zijn er op de open dag ook kennismakingslessen skiken, rolskiën en nordic walking.

De open dag is van 12.00 tot 15.00 uur. De laatste les start om 14.00 uur. Een kennismakingsles langlaufen, skiken, rolskiën en nordic walking kost voor volwassenen € 5 en voor kinderen € 2,50.
Bij het langlaufen bevelen we makkelijke kleding aan, evenals handschoenen.
Locatie: Tobbepad 4 in Gouda, de ingang is links achter het zwembad.

Cursussen
Op 14, 15 en 18 oktober start de eerste serie cursussen. Er zijn cursussen op verschillende niveaus. Meer informatie over de cursussen en alle andere activiteiten van de vereniging op www.langlauf.nl.