Za. 7-10: Trouwbeurs ‘t Groene Hart

Gouda – Aanstaande bruidsparen kunnen zich tijdens de vierde Goudse editie van Trouwbeurs ‘t Groene Hart uitvoerig laten informeren over alles wat met hun huwelijksdag te maken heeft. Daarvoor zijn zij op zaterdag 7 oktober tussen 11.00 tot 16.00 uur welkom bij circa 30 exposanten in Party- en zalencentrum Le Patapouf aan de Kolkmanstraat 1-3 in Gouda.

Op het programma staan verschillende presentaties, diverse demonstraties en smakelijke proeverijen. De toegang, het parkeren, een goodiebag en kans op een diner voor twee zijn gratis.

Het aanbod van diensten en producten op deze gratis toegankelijke Goudse trouwbeurs is zo groot en divers, dat je er bij wijze van spreken in één keer alles voor je trouwdag kunt regelen. Van bruidsboeket tot bruidstaart, van feestlocatie tot fotoreportage, van trouwringen tot trouwvervoer, enzovoorts. Daardoor is deze regionale beurs voor aanstaande bruidsparen de aangewezen plek om veel leveranciers uit de Goudse regio te treffen met de beste producten en diensten.

Trouwbeurs ’t Groene Hart wordt meerdere keren per jaar op verschillende locaties in Het Groene Hart georganiseerd. Naast de edities Krimpenerwaard en Gouda is er dit najaar nog één in Woerden (28/10). De edities Zoetermeer, Alphen aan den Rijn en Lansingerland staan voor komend voorjaar gepland. De exposanten, producten en diensten verschillen per editie waardoor een bezoek aan meer dan één van deze beurzen beslist interessant en inspirerend is.

Meer informatie over de trouwbeurzen in Het Groene Hart is te vinden via www.trouwbeurs-groenehart.nl.