Zo. 6-5: Dinner Show in So What

Gouda – So What wordt zondag 6 mei omgetoverd tot een chique restaurant. Deze avond zal u op uw wenken bediend worden door één van onze kelners, die u kunnen adviseren over een lekkere wijn of een goed glas koud bier bij het 5-gangen diner.

De gangen zijn geïnspireerd door verschillende landen, waarbij u een reis maakt over de wereld met verschillende smaken en sferen. De gangen zullen muzikaal ondersteund worden door de muzikanten: Karlijn Luk, Margot van den Berg, Luuk Verweij en Iris van der Aar. Het 5-gangen diner zal bereid worden door de chefs: Esther Kakes, Gerrie van der Aar en Iris van der Aar.

Nadat u uw dinertickets heeft besteld op de site dient u een reservering te maken, waarbij u doorgeeft met hoeveel personen u komt dineren en op welke naam wij de reservering mogen zetten. Dit is van belang voor de indeling van de dinerzaal. Mits u bij elkaar wilt zitten raden wij u aan te reserveren. U kunt uw reservering versturen per e-mail naar iris.vanderaar@so-what.nl. Mocht u vegetarisch zijn, kunt u dit ook aangeven in de e-mail.

Advertisements

Wees vooral niet bang om zelf fancy gekleed te komen! Dit zal alleen maar bijdragen aan de sfeer in ons chique restaurant. Koop snel uw kaartje en tot zondag 6 mei!
Aanvang 18.00 uur, tickets leden en niet-leden: 9 euro.
www.so-what.nl

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

06-05-2018 14:03