Zo. 3-12: Kinderklucht Het Cadeau voor Sinterklaas

Gouda – ‘Hij komt, hij komt, die lieve, goede Sint.’ Samen met zijn goede vrienden Karel de Kok, Hoofdlakei Franciscus en Hofdame Frandolien toert Sinterklaas langs de Nederlandse theaters met de hilarische kinderklucht ‘Het Cadeau voor Sinterklaas’. En dat betekent een doldwaas theateravontuur voor de hele familie.

Op 3 december zorgt het vrolijke kasteelpersoneel samen met de goedheiligman en zijn pieten in Goudse Schouwburg voor een Sinterklaasfeest boordevol humor, hilariteit en muziek. Het béste Sinterklaascadeau van het jaar!

Verhaal
Dit Sinterklaasfeest wordt anders dan alle andere, want de vrienden Karel de Kok, Hofdame Frandolien en Hoofdlakei Franciscus hebben dit jaar een verrassing voor de Sint: een prachtig cadeau, speciaal voor zijn verjaardag. De laatste voorbereidingen worden getroffen: Karel kookt een heerlijk diner, Frandolien schudt de bedden nog eens extra op en Franciscus doet, zoals gewoonlijk, erg weinig. Dan is het grote moment aangebroken. Sinterklaas en zijn pieten arriveren op het kasteel. Niets staat een prachtige pakjesavond nog in de weg, totdat… het cadeau voor Sinterklaas op mysterieuze wijze blijkt te zijn verdwenen. Zou het gestolen zijn, of is er sprake van een slechte grap? Karel en zijn vrienden zetten alles op alles om het mysterie op te lossen, maar of dat gaat lukken…?

Advertisements

Deze vrolijke Sinterklaasvoorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment.

3 december om 15:00, bij Goudse Schouwburg, Boelekade 67, Gouda. Kaartprijs vanaf € 5.75, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.goudseschouwburg.nl of telefonisch via 0182 – 513 750. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/KarelDeKok.