Technolution opent tweede vestiging in Nederland

Gouda/Deventer – Het Goudse bedrijf Technolution Nederland opent op 2 januari een vestiging in Deventer. De vestiging is een primeur voor Technolution, die sinds de oprichting in 1987 heeft gewerkt met één Nederlands kantoor in Gouda. Sinds enkele jaren is het bedrijf dat is gespecialiseerd in de integratie van elektronica en software, gevestigd in een kantoorpand naast het Huis van de Stad.

Technolution Nederland kent al jaren een gestage groei in aantallen medewerkers en opdrachtgevers. Velen van hen zijn gevestigd buiten de regio Gouda. Om de toegankelijkheid voor deze en nieuwe medewerkers en klanten te vergroten, is een vestiging in het oosten van het land een natuurlijke keuze. Een groot aantal klanten van Technolution heeft hier zijn thuisbasis. De nabijheid van verschillende hogescholen en van de Technische Universiteit Twente is een extra pluspunt voor Technolution, dat altijd op zoek is naar goed opgeleid technisch talent.

Internationaal
Het bedrijf ziet ook al langere tijd een toename in internationale activiteiten. De ingebruikname van het kantoor in Deventer volgt kort na de opening van vestigingen in Kopenhagen en Stockholm.

Advertisements