Zo. 29-10: Open dag Langlaufvereniging

Gouda – Langlaufvereniging Gouda houdt 29 oktober de tweede open dag van dit winterseizoen. Wintersport is fun en is nog leuker als je je goed voorbereidt. Dit kan door zowel de techniek als de conditie op peil te houden of te brengen. Tijdens de open dag kan een kennismakingsles langlaufen volgen. De kennismakingsles is gericht op het onder de knie krijgen van de langlauftechniek. Iedereen van jong tot oud kan meedoen.

De lessen zijn op de borstelbaan op het buitenterrein van het Groenhovenbad in Gouda. Je kan daar oefenen op een kleine 2 km aan loipes en 7 heuvels variërend van 2 tot 5,5 meter hoog. Er is een skatebaan en je kunt oefenen voor de biatlon met lasergeweren.

Langlaufvereniging Gouda biedt naast het langlaufen ook andere sporten aan. Zo zijn er op de open dag ook kennismakingslessen skiken, rolskiën en nordic walking.

Advertisements

De open dag is van 12.00 tot 15.00 uur. De laatste les start om 14.30 uur. Een kennismakingsles langlaufen, skiken, rolskiën of nordic walking kost voor volwassenen € 5 en voor kinderen € 2,50.
Bij het langlaufen bevelen we makkelijke kleding aan, evenals handschoenen.

Locatie: Tobbepad 4 in Gouda, de ingang is links achter het zwembad.
Op 11, 12 en 15 november start de tweede serie cursussen. Er zijn cursussen op verschillende niveaus. Meer informatie over de cursussen en alle andere activiteiten van de vereniging op www.langlauf.nl.