Zo. 28-07: LOKALE MUZIKALE ACTS, KLEINKUNST EN MEER OP EERSTE EDITIE GOUDS GELUK FESTIVAL

Het volledige programma voor Gouds Geluk Festival 2019 is bekend gemaakt. Op zondag 28 juli treden 12 acts op, verspreid over 3 podia op het GOUDasfalt terrein. Naast muziek is er veel ruimte voor cultuur, kleinkunst, poëzie en theater. Verder is er van alles te beleven en te ontdekken. Er is live painting, grime voor kinderen en er lopen acteurs rond over het festivalterrein.

Veel lokale acts
De programmering voor het gratis festival bestaat vooral uit lokale acts. Zo staan op het hoofdpodium onder anderen de Goudse band Cookhouse en De Theaterbakkerheij huisband Bulk Out!. Ook Popkoor Prestige is erbij. Met ruim 120 leden is dit het grootste zangkoor van Gouda. De line-up van het hoofdpodium is compleet met het akoestische trio ‘De Underkoffers’ uit Gouderak, en woordkunstenaar ‘Van Piekeren’ uit Utrecht. Op de 2 overige podia is er ruimte voor kleinkunst, toneel, poëzie en lokale singer-songwriters.

Festival voor iedereen
Na het succes van ‘Titanic’, ‘Troje’ en meerdere producties in het eigen theater aan de Gouderaksedijk, weet heel Gouda dat De Theaterbakkerheij garant staat voor een groots spektakel. “Op het Gouds Geluk Festival komt alles wat De Theaterbakkerheij is samen in een groot feest. Wij willen onze bezoekers het echte Theaterbakkerheij gevoel meegeven. Bij ons draait het naast kwaliteit, vooral om gezelligheid. Ons podium is voor iedereen. Dat gevoel hopen we ook te kunnen creëren tijdens de eerste editie van Gouds Geluk,” aldus organisator en oprichter van De Theaterbakkerheij Ruud Bakker.

Advertisements

Bereikbaarheid
Vanaf 15:00 zijn bezoekers welkom op het terrein en tussen 16:30 en 21:00 is er versterkte muziek op het podium. Bezoekers worden geadviseerd om fietsend, lopend of met het Openbaar Vervoer naar GOUDasfalt te komen omdat parkeren op het terrein niet mogelijk is. Vanaf parkeerterrein ‘Klein Amerika’ is het 5 minuten lopen naar Veerboot De Gein. Deze zal de gehele dag gratis heen en weer varen om bezoekers van en naar het festival terrein te vervoeren.

24-07-2019 19:00