Zo.27-07: Biocentrisch daten

Biocentrisch daten – ook voor vriendschap
Zondagmiddag 27 juli, Aanvang 14.00u, einde 17.00-17.30u

Kijk, contact en praat met iemand zonder vooraf een oordeel klaar te hebben. Onderzoek vanuit nieuwsgierigheid, vanuit een open houding wat voor moois er aan die ander te ontdekken valt. Laat je verrassen.

Prijs: €17,50 p.p. incl. hapjes én koffie en thee.

Locatie: Prins Willem Alexander kazerne, de Balzaal, Groen van Prinsterersingel 44, 2805 TE Gouda

Biocentrisch daten is in het reeds bestaande van de Smulspeeddate (maar zonder hapjes maken) gegoten. We leggen je graag uit hoe het praktisch in zijn werk gaat en wat er in een middag gebeurt:

In vijf rondes van 20 minuten krijg je als deelnemer de gelegenheid om elkaar aan tafeltjes van vier beter te leren kennen. Met behulp van zeer laagdrempelige opdrachten wordt het onderling contact gefaciliteerd. Zeg maar: een beetje op gang gebracht. Dit opstapje in de vorm van een simpel spelelement werkt voor de deelnemers uitnodigend om elkaar vragen te stellen, om te vertellen over persoonlijke zaken en om open te staan voor de ervaringen en misschien wel leerpunten van de ander. Er is ruimte voor verwondering, verrassing, onthulling, gesprek en verbinding. Hier worden met mooie persoonlijke verkenningen de eerste contacten gelegd die niet zelden leiden tot meer verdieping. We laten je binnen 24 uur weten of die middag je een match heeft opgeleverd..

Zoek je mensen die net als jij diepgang willen in hun leven. Een gesprekspartner die een gelijkgestemde blik heeft op de wereld. Kom dan mee doen aan Biocentrisch daten op 27 juli in de Balzaal in Gouda.

Aanmelden en meer informatie: kijk in de agenda van www.smulspeeddate.nl, mail Info@smuslspeeddate of bel Geny: 06-50569383