Zo.27-03: De Klokkenluider van de Notre Dame in Theater Concordia

Vorig jaar was Opus One te gast in Theater Concordia met Jungle Book. Zondagmiddag 27 maart zijn ze terug in Haastrecht met de familiemusical De Klokkenluider van de Notre Dame. En daar zijn we heel blij mee want het is een geweldig mooie voorstelling!

De Klokkenluider van de Notre Dame is een wervelende familiemusical vol muziek, dans en vrolijkheid. Maar het is ook het tijdloze verhaal over je alleen voelen en onverwachte vriendschappen. Precies twintig jaar na de Disney-film is Victor Hugo’s bekende verhaal nu live te beleven als musical voor jong en oud.

Hoog boven de stad Parijs, in de spectaculaire klokkentoren van de Notre Dame woont de verlegen klokkenluider Quasimodo. Een toevallige ontmoeting met de beeldschone zigeunerin Esmeralda zet zijn hele wereld op z’n kop. Hij belandt in een spannend avontuur en leert dat mensen lang niet zo slecht zijn hij denkt. Wat is goed of slecht? En zit echte schoonheid dan toch van binnen?

“Meeslepend spektakel” (Dagblad van het Noorden)
“Quasimodo is erg aandoenlijk, maar heeft ook de lachers op zijn hand” (Volkskrant)
“Hele leuke voorstelling voor jong en oud, waarin heel wat te zien en te beluisteren valt”
(Leidsch Dagblad)
“Het verhaal grijpt je onherroepelijk naar de keel” (Haarlems Dagblad)

De Klokkenluider van de Notre Dame begint zondag 27 maart, 1e Paasdag om 14.00 uur. Minimum leeftijd is 6 jaar. Kaarten (à € 12,50 voor volwassenen en € 10,00 voor kinderen) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).