Za.26-03: Vlister Zangers en John Anders in Theater Concordia

Zet de mannen van de Vlister Zangers en de Stolwijkse zingende schoorsteenveger John Anders bij elkaar en je hebt een vrolijke en sfeervolle muziekavond met een gouden randje. Zaterdagavond 26 maart treden ze samen op in Theater Concordia in Haastrecht. Een paar uur genieten van een programma met goed in het gehoor liggende liedjes.

Wie kent ze niet: de Vlister Zangers! Ze zingen de sterren van de hemel. Ze wonnen in 2009 op een landelijk shanty-/meezingfestival de 2e prijs. Het koor bestaat uit zo’n 45 zangers en wordt begeleid door accordeonisten, twee gitaristen en een drummer. De Vlister Zangers treden graag voor u op en dat stralen ze ook uit.

John Pince van der Aa alias John Anders uit Stolwijk staat in de brede regio bekend als de zingende schoorsteenveger want John heeft een eigen schoorsteenvegersbedrijf. Op zijn 53e deed hij onverwachts mee aan de talentenjacht X factor, samen met zijn dochter. Daarna volgde Bloed, Zweet & Tranen. Vooral liedjes van Willy Alberti en Andre Hazes zingt hij graag.

Het optreden van de Vlister Zangers en de Zingende Schoorsteenveger begint zaterdag 26 maart om 20.15 uur. Kaarten (à € 10,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).