Zo.26-06: Zondagmiddag eerste gratis Houtmanconcert 2016

Op 26 juni start de 23-ste concertreeks van de Houtmansplantsoenconcerten. Tien zondagmiddagen lang vormt het prachtige Houtmansplantsoen weer het prachtige decor voor de gewaardeerde gratis concerten. Dit jaar brengt Stichting Evenementen Gouda weer een gevarieerd programma. De spits wordt as. zondag afgebeten door een optreden van Joris Linssen en Caramba. Deze groep brengt Nederlandstalige muziek met een vleugje Mexico.

Organisator Fred de Groot: “We zijn als organisatie dit jaar gestart met een vrijwel nieuwe groep vrijwilligers om de concertenreeks op poten te zetten, en het ziet er naar uit dat we daar aardig in zullen slagen”. De Het programma is op een haar na rond en in te zien op de www.houtmansplantsoenconcerten.nl en de facebookpagina “houtmanspantsoenconcerten Gouda”. De presentatie wordt dit jaar verzorgd door Marja van Rhee en Liesbeth Sikker.

De Houtmansplantsoenconcerten lopen van 26 juni tot en met 28 augustus en worden georganiseerd door vrijwilligers van de Stichting Evenementen Gouda. De aanvang is 14.00 uur. Dank zij financiële bijdragen van bedrijven, organisaties en de gemeente Gouda is de toegang gratis.

Advertisements