Zo.20-03: The Oldtimers in Grand Café Concordia

Elke keer weer een succes in Grand Café Concordia: The Oldtimers. Zondagmiddag 20 maart laten ze de sound uit het lp-tijdperk weer herleven.

Zondag de 20e kunnen vrienden, buren en/of collega’s met elkaar genieten van een gezellige middag in Grand Café Concordia in Haastrecht. The Oldtimers uit Oudewater zorgen voor de muziek en gastheer Rob van Zuijlen maakt als altijd genoeg sfeer voor de hele groep.

Wanneer The Oldtimers spelen, zie en hoor je direct het plezier waarmee deze krasse knarren muziek maken. Hun repertoire bestaat uit louter gezellige en sfeervolle liedjes en songs, dat jong en oud raakt en in vervoering brengt. Scherpe vocalen en een typische Oldtimers uitvoering bepalen de ontspannen sfeer waarin het geheel zich afspeelt. Heel veel goede en oude muzikale herinneringen komen weer tot leven. En ook voor jongeren is dit een Eye en Ear opener. Jeugdhelden zoals Neil Young, The Beatles, Bob Dylan, The Rolling Stones, Creedence Clearwater revival, Crosby Stills and Nash, The Byrds, The Searchers en talloze andere coryfeeën passeren in deze show.

Advertisements

The Oldtimers bestaan uit:
Zang/ akoestische gitaar: Kees de Blois
Drums: Thijs Overbeek
Toetsen& vocals: Frans Carree
Basgitaar& vocals: Fijke Achterberg
Zang/solo gitaar: Kees van Zandwijk

The Oldtimers beginnen zondag 20 maart om 15.00 uur te spelen. Kaarten (à € 7,50) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).