Zo 18-2: Zondagmiddagconcert Caprice des Deux

Waddinxveen – Op zondagmiddag 18 februari treedt om 15.00 uur het saxofoon-pianoduo Caprice des Deux op, bestaande uit Ruud Raike (alt- en sopraan saxofoon) en Jaap Brackman (piano).

Saxofoonpianoduo Caprice des Deux is ontstaan in 1997. Ruud en Jaap musiceren vanuit de emotionele boodschap van de muziek en willen die zo duidelijk mogelijk met het publiek communiceren. Zij laten de toehoorders kennismaken met de vaak ongekende en onbekende mogelijkheden van de saxofoon in de klassieke muziek.

Programma
Caprice des Deux heeft een zeer breed repertoire: van André Caplet tot Astor Piazzolla, van barok tot experimenteel en van Ennio Morricone tot Leonard Bernstein. Het duo geeft verrassende concerten met boeiende werken van componisten uit verschillenden landen en diverse cultuurstromingen en natuurlijk de franse muziek van eind 19e eeuw tot heden. Website: www.capricedesdeux.nl

Advertisements

Uitvoering
Het concert vindt zondagmiddag 18 februari plaats in de Remonstrantse Kerk, Zuidkade 59 in Waddinxveen. Aanvang 15.00 uur, de kerkzaal is een half uur voor het begin van de uitvoering open. Kaarten zijn te koop aan de zaal, reserveren kan via reserveringen@muziekinwaddinxveen.nl. Telefonisch reserveren kan ook via 06-53 28 10 16 of 06-53 67 27 87. De entree is 12,50 euro incl. koffie of thee. Rabobankpashouders, Vonkpashouders en houders van de Rotterdampas betalen 10 euro en jongeren tot 21 jaar 7,50 euro. Alle betalingen á contant aan de zaal. Er is ruime gratis parkeergelegenheid beschikbaar.