Zo. 16-9: Gratis proeflessen bij De Complete Techniek

Gouda/Alphen aan den Rijn – Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek organiseert op verschillende locaties in het Groene Hart een gratis en vernieuwde proeftraining voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6-16 jaar.

Op vrijdag 14 september vinden deze trainingen van 17.30 tot 19.30 uur plaats bij CVV Jodan Boys (Gouda). Op zondag 16 september kan men van 9.00 tot 11.00 uur terecht op de locatie van Alphense Boys. Aanmelden voor de proeftrainingen en de vervolgtrainingen kan online via www.decompletetechniek.nl.

Baas over de bal

De proeftrainingen duren twee uur. “In die twee uur laten we alles van de cursus zien”, legt Dennis van den IJssel, eigenaar/oprichter van Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek, uit. Het onderdeel ‘baas over je lichaam’ gaat in op coördinatie, snelheid en wendbaarheid. Bij het onderdeel ‘baas over de bal’ komen de basistechnieken van het voetbal in spectaculaire trainingsvormen aan bod.

Advertisements
Vervolgtrainingen

De proeftrainingen zijn bedoeld om kinderen én ouders kennis te laten maken met de werkwijze van Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek. Deze proeftrainingen zijn gratis. Als het kinderen en ouders bevalt, kunnen de kinderen worden ingeschreven voor de cyclus van twaalf trainingen.

Er wordt dan in kleine groepen getraind onder leiding van gediplomeerde en professionele jeugdtrainers, iedereen op zijn eigen niveau. “Zo word je getraind om sterker te worden in één-tegen-één situaties, leer je om ‘baas te worden over je tegenstander’ en het verschil te maken in de wedstrijden van jouw team. “De trainers coachen en stimuleren het durven toepassen van wat je geleerd hebt’’, geeft Dennis aan. “Je haalt het beste uit jezelf en wordt een veel betere voetballer!”

Bij Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek is het mogelijk om voor 29 euro aan de eerste drie trainingen van de techniekcursus deel te nemen. Na drie trainingen kunnen de ouders beslissen of hun kinderen wel of niet door kunnen gaan met de trainingen. Dit is alleen mogelijk voor ouders en kinderen die voor de eerste keer aan de cursus deelnemen.

Deze cyclus van twaalf trainingen vindt bij CVV Jodan Boys op vrijdagavond plaats vanaf 17.30 te beginnen op 21 september. Bij Alphense Boys wordt op zondagochtend getraind van 8.45 tot 9.45 uur en een tweede groep van 10.00 tot 11.00 uur. De eerste training bij Alphense Boys staat gepland voor zondag 23 september.

Aan de proeftrainingen zijn geen kosten verbonden. Dit geldt wel voor de twaalf vervolgtrainingen. Wie voor het eerst meedoet, betaalt voor de vervolgtrainingen 169 euro. Buiten de trainingen ontvangen de deelnemers ook een tenue ter waarde van 39 euro, een trainingspak ter waarde van 59 euro, een diploma, een voetbalpaspoort en een beoordeling. Voor kinderen die al een keer eerder hebben meegedaan, bedragen de kosten 145 euro.

Over Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek

Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek richt zich in het kader van voetbalontwikkeling op het aanbieden van extra activiteiten voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 tot 16 jaar.
Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek is actief in het Groene Hart, tussen de grote steden in. Meer informatie is te vinden op www.decompletetechniek.nl.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

16-09-2018 15:14