Zo. 16-9: Oecumenische viering Generaties voor Vrede

Gouda – Volgende week zondag 16 september, aan het begin van de vredesweek, coördineert de Raad van Kerken de oecumenische viering Generaties voor vrede. Kinderen gaan tijdens de viering aan de slag met antwoorden van alle aanwezigen op ‘Hoe zorg jij voor vrede?’ Een viering met zang, Woord, gebeden en orgelintermezzo; geleid door ds. Kim Magnée, ds. Leonie Bos en Pastor Paul Schuurmans.

Het Federatiekoor zingt onder leiding van pianist/organist Jan van der Zwart; na afloop ontmoeting bij koffie, thee en limonade. De viering begint om 11.00 uur, H. Josephkerk aan het Aalberseplein; die ochtend is er geen dienst in de Ontmoetingskerk.

Dit jaar organiseert Museum voor Geweldloosheid (in het Verzetsmuseum) als Ambassade voor Vrede Gouda op alle dagen van de vredesweek programma’s voor alle leeftijdsgroepen https://vredesweek.nl/ambassades/ambassade-gouda-museum-voor-vrede-en-geweldloosheid met onder meer een Walk of Peace op vrijdagmiddag 21 september. Iedereen is van harte opgeroepen deel te nemen aan de vele programma’s als uiting van vrede voor en op de bewoonde wereld.

Advertisements

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

16-09-2018 15:17