Zo.14-02: Kees van Kooten in het Evertshuis

Voor iedereen die Kees van Kooten eens live wil ontmoeten is zondag 14 februari de laatste kans! Kees van Kooten bezoekt dan op uitnodiging van Bibliotheek en Evertshuis het theater in Bodegraven. Kees van Kooten heeft aangegeven dat dit zijn laatste optreden in het theater zal zijn.
Hij leest voor uit oud en nieuw werk en becommentarieert de actualiteit in woord en beeld. En doet dit op onnavolgbare wijze.

Kees van Kooten (1941) is een veelzijdig auteur, columnist en programmamaker. Of hij nu een kwartiertje optreedt tijdens een festival of een avondvullend soloprogramma verzorgt – de verschijning van Kees van Kooten staat al een halve eeuw lang garant voor hoogwaardig literair amusement.

Sinds zijn Boekenweekgeschenk 2013 De Verrekijker is Kees van Kooten weer helemaal terug aan het literaire front. En op 11 september j.l. is zijn laatste boek verschenen, Leve het welwezen. Voor Leve het welwezen zette Van Kooten zich aan een selectie van de naar zijn smaak leukste internationale cartoons. Leve het welwezen speelt zich voor een groot deel af in het ziekenhuis, waar de schrijver op hilarische wijze in conflict raakt met een medehartpatiënt, die, wat getekende moppen betreft, een erbarmelijk gevoel voor humor blijkt te hebben.

Advertisements

Zondagmiddag 14 februari
14.30 uur
Het Evertshuis, Julianastraat Bodegraven
€ 17,50 (inclusief pauzedrankje)
€ 2,00 (per biebpas 1 kaartje)
Kaarten verkrijgbaar bij het Evertshuis of via www.evertshuis.nl