Zo.14-02: A Saxy Valentine bij Galerie Van Slagmaat

Een saxofoonworkshop voor mensen die nog nooit saxofoon hebben gespeeld en een kunst-aanschuifdiner: in Galerie van Slagmaat is op Valentijnsdag zondag 14 februari aanstaande weer iets bijzonders te beleven.

Saxofonist Victor Posch verzorgt ’s middags om 15.30 uur een workshop ‘Saxofoon spelen voor mensen die nog nooit sax hebben gespeeld’. Na 1,5 uur spelen de deelnemers een samba. ’s Avonds vanaf 17.00 uur verzorgt Groene Hart Catering een heerlijk 4-gangen diner met aperitief en amuse, koffie of thee. De bijpassende wijnen worden verzorgd door de Smaak van Puglia. De gasten eten aan een lange tafel tussen de kunstwerken, het is een zogenaamd aanschuifdiner.

Tussen de gangen door speelt Victor Posch saxofoon bij een verhaal en een gedicht van zijn hand, de Woerdense schrijfster Helga Warmels, lid van DichtersGroep Woerden, draagt als dichteres voor uit eigen werk én u krijgt een rondleiding langs de geëxposeerde kunst. In de galerie is fotokunst van Geert Lemmers te zien en in de Expositieruimte de Voorjaarssalon van Kunstkring Woerden. Twaalf leden laten niet eerder geëxposeerd werk zien.

Advertisements

Deelname aan de saxofoon workshop kost € 30 p.p. en deelname aan het diner € 42,50 p.p. Aanmelden kan telefonisch op 06 4872 9544 of via saxy@galerievanslagmaat.nl Het menu van A Saxy Valentine is: Amuse, Salade met gekonfijte ganzenborst, Geroosterde tomaten-paprika soep, Rode bieten risotto met geitenkaas, rucola en walnoten, Witte chocolademousse met ingemaakte kersen en als afsluiting Koffie/thee met friandises.

Galerie Van Slagmaat is gevestigd aan Leidsestraatweg 36, 3443 BV Woerden. De galerie en Expositieruimte zijn geopend op vrijdag van 10-18 uur, op zaterdag van 10-17 uur en op afspraak via tel. 06 4872 9544. Kijk voor meer informatie over de exposities op www.galerievanslagmaat.nl