Zo.13-12: Open Dag Langlaufvereniging Gouda

Op zondag 13 december a.s. houdt de Langlaufvereniging Gouda de derde en laatste Open Dag
van dit seizoen. De kunststofbaan ligt er prachtig bij en er wordt dit seizoen al volop geoefend
op de baan. Er zijn veel mogelijkheden om de verschillende technieken aan te leren of juist om technieken te verbeteren. Dit kan op de 2 km aan loipes, 7 heuvels variƫrend van 2 tot 5,5 meter, een skatebaan en er zijn mogelijkheden voor het oefenen van biatlon.
Iedereen die er van houdt om te bewegen in de buitenlucht is van harte welkom op de Open Dag. Deze is van 12-15 uur op het buitenterrein van het Groenhovenbad.
Een kennismakingsles langlaufen, rolskien/ skiken, of nordic walken kost 5 euro voor volwassenen en 2,5 euro voor kinderen en duurt ongeveer 40 minuten. Makkelijke kleding die tegen een stootje kan en handschoenen zijn aan te bevelen bij de les. De Open dag is een uitstekende gelegenheid voor mensen die overwegen een clinic langlaufen te volgen of in te schrijven voor de laatste serie van 5 lessen.
Locatie: Tobbepad 4 in Gouda, parkeren op de parkeerplaats van de Heuvellaan.
Cursussen: Na de Open Dag start op 2 januari 2016 de laatste serie van 5 lessen waarvoor men zich kan inschrijven. Er zijn lessen op verschillende niveaus. Meer informatie over de cursussen en alle andere activiteiten van de vereniging op www.langlauf.nl.