Za.12-12: KerstKidsClub

De in Alphen aan den Rijn bekende en populaire KidsClub organiseert elke 2e zaterdag van de maand een heel leuk KINDERFEEST. Dit wordt georganiseerd voor de kinderen van Alphen en omgeving. De toegang is, als gebruikelijk, geheel GRATIS.
Hierbij nodigen wij alle kinderen van 4 – 12 jaar uit voor de leuke KERSTKIDSCLUB op ZATERDAG 12 DECEMBER 2015 van 14:00 – 15:30 uur in het NLEGebouw NABIJ aan het Lauraplein 2, Alphen aan den Rijn.
Om 14:00 uur gaan de deuren open en worden er leuke SPELLETJES gedaan, is er de grappige clown ARNO en zingt men gave liedjes. Ook zijn er weer hele mooie PRIJZEN om te winnen. Dit alles niet alleen om je een LEUKE MIDDAG te geven, maar ook om jou als KID klaar te maken voor je toekomst. Dit doen we door je een goede training te geven in EERLIJKHEID plus NORMEN en WAARDEN die gebaseerd zijn op de BIJBEL. Aan de hand van verschillende praktische levensvoorbeelden leren de kinderen spelenderwijs belangrijke LEVENSPRINCIPES gebaseerd op ons grote voorbeeld Jezus Christus, maar hebben op de eerste plaats een heleboel PLEZIER!
Elke keer vinden vele kinderen, afkomstig vanuit allerlei culturen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar, de weg naar de gratis toegankelijke KidsClub.
Ouders en kinderen kunnen ook informatie vragen 0172-420226 of via de WEBSITE WWW.NLEG.NL