Zo. 11-3: Live jamsessie in het IJsselhuis

Gouda – Norbadenco speelt de flamenco, maar jamt ook graag andere stijlen. Op zondag 11 maart komt hij met vrienden muziek maken in het IJsselhuis, het oude schipperswachtlokaal aan de Museumhaven Gouda. Altijd een verrassing wie hij mee neemt en wat voor muziek er wordt gespeeld. Muzikanten worden uitgenodigd mee te jammen, vooraf opgeven is niet nodig. Zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur, de toegang is gratis.

Norbadenco is een kleurrijke Goudse zanger en gitarist die graag mensen en stijlen verbindt. Zijn marrokkaanse roots en flamenco invloeden zijn terug te horen in zijn muziek. Flamencoheld Paco de LucĂ­a staat op een voetstuk, maar improvisaties met andere stijlen zoekt hij ook graag op.

Het IJsselhuis is het voormalig schipperswachtlokaal bij de Mallegatsluis. Waar vroeger kolensjouwers, schippers en burgerlui samenkwamen is het nu een plek voor drank en spijzen. Er wordt drie avonden per week fatsoenlijk gekookt met veel Nederlandse producten. Wilde Nederlandse gans staat regelmatig op de wisselende kaart. Chef Herman Winkelman is ook gek van groentes, deze spelen niet zomaar een bijrol. Aangevuld met een interessante NL bierkaart en wisselende open wijnen maakt is het een locatie om te genieten. Het uitzicht is fenomenaal, met Museumhaven Gouda als schilderachtig decor, een plek om tot rust te komen en inspiratie op te doen.

Aanvang: 14.00 uur zondag 11 maart
Kosten: gratis entree
Navigatie adres: Buurtje 1 in Gouda. Naast de Mallegatsluis.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl