Zo. 11-2: Lezing Ewald Engelen en Marianne Thieme

Gouda – Op zondagmiddag 11 februari geven Marianne Thieme en Ewald Engelen in De Kleischuur in Gouda een lezing over hun boek ‘De kanarie in de kolenmijn’. In lijn met hun boek spreken hoogleraar financiële geografie Engelen en PvdD-fractievoorzitter Thieme in allerlei delen van het land over de onhoudbaarheid van de huidige politieke en financiële keuzes.

Ewald Engelen en Marianne Thieme waarschuwen in hun boek ‘De kanarie in de kolenmijn’ tegen de onhoudbaarheid van de huidige politieke en financiële keuzes. Als een kanarie in de kolenmijn signaleren zij gevaren die onze toekomst bedreigen, ook dicht bij huis, op gemeentelijk niveau. Tijd voor een revolutie! Tijd voor plan B! De Volkskrant noemde het boek met afstand het meest radicale geschrift dat de afgelopen jaren in de Haagse politiek werd geschreven, en bekroonde het met vier sterren.

Hoogleraar financiële geografie Engelen (UvA) en fractievoorzitter Thieme (Partij voor de Dieren) trekken in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart het land door voor een serie lezingen over ‘De kanarie in de kolenmijn’. Na de lezing is er voor alle aanwezigen gelegenheid om de auteurs van het boek vragen te stellen en vindt er een signeersessie plaats.

Advertisements

Van 14.00 tot 16.00 uur in De Kleischuur, Vest 2 in Gouda. Meer informatie over het boek: https://www.partijvoordedieren.nl/dekanarieindekolenmijn