Zo. 08-12: Live: The Murphy Jets in Grand Café Concordia

Zondag 8 december om 15.00 uur treden The Murphy Jets op in Theater Concordia Haastrecht.

Een muzikale reis door de tijd, vanaf de jaren 60 tot de vroege jaren 70, zo is dit optreden van The Murphy Jets kort en krachtig samen te vatten. Een origineel Goud van Oud-repertoire, dat door (inmiddels) oud, maar ook door jong hoog gewaardeerd wordt.

Een onvervalst Goud van Oud-repertoire, jarenlange ervaring, veel afwisseling en 100% inzet garanderen een sfeervolle dansmiddag in Grand Café Concordia.

Advertisements

Medio jaren 60 begon de beatgroep The Murphy Jets de omgeving van De Bilt onveilig te maken. In eerste instantie vrij terughoudend, later echter heel uitbundig in felgekleurde popartkledij en overal opduikend met een grote aanhang. Ze stonden in het voorprogramma van de Engelse groep Status Quo, die toen net begon door te breken met de hit ‘Pictures of Matchstick Man’.

Ook in dancing Paradiso van Toni Boltini in Soesterberg waren The Murphy Jets zeer in trek, samen met The Golden Earrings, The Motions en Tee Set. De band toerde door Duitsland en Italië en beleefde van 1970 tot en met 1973 nog gouden tijden met contracten in de luxere dancings als Jay-Jay en Pax in Amersfoort en Pam-Pam in Scheveningen.

Ook nu weer wordt samengewerkt met de groten uit het vak, in programma’s met The Searchers, The Fortunes, The Tremeloes, Herman’s Hermits, Dozy Beaky Mick & Tich, Chris Andrews, Wayne Fontana & The Mindbenders, Four Tops en The Platters. Maar ook met vaderlandse sterren als Johnny Lion & The Jumping Jewels, The Buffoons en Albert West.

The Murphy Jets beginnen zondag 8 december om 15.00 uur te spelen. Kaarten (à € 7,50) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

 

08-12-2019 09:00