Zo.08-11: Jaarconcert van De Gebekte Wijffies

Zondagmiddag 8 November geeft het Goudse Smartlappenkoor ‘De Gebekte Wijffies’ haar jaarconcert in Zalencentrum De Brug te Reeuwijk.

Deze middag zal het koor enthousiast een deel van hun repertoire zingen. Dit jaar met medewerking van de Goudse band ‘De Guitarians’, die deze middag zelf een optreden zullen geven, maar er zal ook een spetterend gezamenlijk optreden zijn van ‘De Gebekte Wijffies’ en de ‘De Guitarians’. ‘De Gebekte Wijffies’ presenteren deze middag tevens hun nieuwe CD ‘Mooi was die tijd’.

‘De Gebekte Wijffies’ is een Gouds dameskoor dat smartlappen, levensliederen en andere Nederlandstalige nummers zingt en wordt ondersteund door muzikanten op accordeon, banjo en slagwerk. Het is een gezellig, goed gebekt dameskoor dat gemiddeld twee maal per maand optreedt in zorgcentra e.d. Elke woensdagavond wordt er in ‘De Speelwinkel’ gerepeteerd onder leiding van hun dirigente Marie-Louise Nelemans. Binnen het koor is er nog plek voor dames met een sopraanstem.

Advertisements

Vorig jaar mochten ‘De Gebekte Wijffies’ op hun jubileumconcert meer dan 400 fans ontvangen. Dit jaar wordt iedereen wederom uitgenodigd voor een gezellige middag vol zang en muziek. De zaal is open om 14.45 uur en om 15.30 uur vangen de optredens aan. Iedereen is van harte welkom en de toegang is GRATIS.