Za.07-11: Finale “Cash voor je club” in zicht !

Op zaterdag 7 november a.s. worden om 15.00 uur de gewonnen sponsorbijdragen officieel bekend gemaakt. De bekendmaking en de overhandiging aan de verenigingen zal gedaan worden door wethouder Laura Werger op de eerste etage naast Lidl. Uiteraard bent u van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Meer informatie over deze actie, de voorwaarden en de actuele tussenstand kunt u vinden op www.winkelcentrumbloemendaal.nl of de Facebookpagina van het winkelcentrum.

Sinds 19 september jl. de actie “Cash voor je club” gestart is in winkelcentrum Bloemendaal, vallen de knalroze Bloemendaal munten met tientallen tegelijk in de inleverdisplays. Alle tien geselecteerde verenigingen hebben nog 1 week om u te overtuigen dat zij uw roze Bloemendaalmuntjes het hardste nodig hebben.

Iedere week worden de displays geleegd en de hoeveelheid munten gewogen. Naar ratio wordt dan de ranking bepaald. Immers wie na afloop van de actieperiode de meeste roze munten heeft ontvangen, krijgt op 7 november a.s. ook het hoogste bedrag uitgereikt.