Zo. 08-03: Helpt u mee om natuuractiviteiten in de gemeente Gouda mogelijk te maken?

Geeft u dan op voor de cursus Natuuractiviteiten leiden en begeleiden op de zondagen 8, 15, 22 en 29 maart 2020 van 14.00 -16.00 uur in het Infocentrum aan het Heempad in Gouda. Heeft u belangstelling voor en enige kennis van de natuur, bent u enthousiast om dit over te dragen aan anderen: dan is deze cursus echt iets voor u. Na afloop van de cursus gaat u samen met anderen meehelpen met het begeleiden van activiteiten voor publiek.

Welke onderwerpen komen er aan bod tijdens deze korte cursus: – buitenexcursies leiden en begeleiden – veldwerkmaterialen en activiteiten – natuurbeleving – natuurpaden – begeleiden van binnen activiteiten -gastheer/-vrouw zijn bij lezingen – meest noodzakelijke natuurkennis. De opgedane kennis over materialen, de omgeving, de natuur kan direct op het Heempad in praktijk gebracht worden.

Het prachtig geïllustreerde boekje Wandeling op het Goudse Heempad samen met aanvullende praktische informatie geven een goede basis wat betreft kennis van de flora en fauna. Kosten 15 euro. Opgave voor 1 maart 2020 bij secretaris@gouda.knnv.nl

Advertisements

08-03-2020 09:00