Zo.05-07: Yoga op de markt

Terwijl Gouda ontwaakt en er op de Markt een serene rust heerst, zal er op zondag 5 juli aanstaande van 09:30 – 11:00 uur een gratis Yoga event worden georganiseerd door Eressëa en Rashna. Yoga op het strand is een laagdrempelig Yoga event dat verzorgd wordt door erkend Yoga docente Rashna Tjikhoeri. De Yoga les heeft een ontspannen en rustig karakter, waardoor de les voor een ieder toegankelijk is. Jong en oud kunnen tijdens dit event genieten van een Yoga les in de buitenlucht. Ervaring met Yoga is niet nodig.

Wil je deelnemen aan dit gratis event zorg er dan voor dat je op de dag zelf gemakkelijk zittende kleding draagt en een fles water, een grote handdoek of (Yoga)mat en eventueel iets warms om aan te trekken bij je hebt.
Na de les is er de mogelijkheid om met elkaar na te praten onder het genot van een kopje thee. Voor alle volwassen deelnemers ligt er na afloop een goed gevulde goodiebag klaar bij Eressëa en staat er voor alle kinderen iets lekkers klaar. De gratis goodiebag bevat o.a. een yogariem, ontspanningscd, Yoga Magazine, wierook, Yogi Tea, Volatile massage olie, diverse kortingsbonnen van o.a. Eressëa, Rashna coaching en training, de Vitaminestore en meer. Wil je deelnemen aan dit event en er zeker van zijn dat er na afloop een goodiebag voor jou in de winkel klaar ligt, geef je dan snel op via info@eressea.nl of info@rashna.nl. Wees er snel bij, want de voorraad goodiebags is beperkt.