Zo.05-07: Spectacle Français Houtmansplantsoen

Ter ere van de doorkomst van de Tour de France maakt de Stichting Evenementen Gouda een Spectacle Special in het Houtmansplantsoen. Het evenement begint voor de gelegenheid om 12.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Op het programma staan Tess et les Moutons Magnifiques, Nadja Filtzer en Cochon Bleu. Voor de echte tourliefhebbers is de etappe op een groot scherm in het park te volgen.

Liefhebbers van Franstalige muziek kunnen 5 juli volgens programmeur George Mentjox hun hart ophalen: “Tess is bij ons een oude bekende. Zij brengt haar muziek super spontaan en deinst er daarbij niet voor terug om bovenin de muziektent te klimmen. Tess brengt Franstalige muziek met een ´bite´. Na Tess treedt rond 14.00 uur Nadja Filtzer op. Zij presenteert haar Edith Piaf programma, waarmee ze momenteel hoge ogen gooit in de schouwburgen. Sluitstuk van de middag om 16.00 uur is Cochon Bleu, oftewel Blauwe Varkens. Zij brengen heerlijke Cajun-americana uit de New Orléans regio. Heerlijk bandje om lekker in de zomerzon van het park bij weg te dromen.`

Op www.goudseconcerten.nl staat het volledige programma voor 2015. De Houtmansplantsoenconcerten lopen van 28 juni tot en met 30 augustus en worden georganiseerd door vrijwilligers van de Stichting Evenementen Gouda. De aanvang is 14.00 uur. De toegang is gratis.