Zo.02-11: Speciale dienst Gereformeerde Kerk in Haastrecht

Op zondagavond 2 november wordt er een dienst georganiseerd in de Gereformeerde Kerk in Haastrecht door de jongeren die komende zomer naar Malawi gaan om daar een school te bouwen. De organisatie van dit bouwproject is in handen van World Servants. Dit is de vijfde keer dat een groep jongeren uit Haastrecht en omgeving een school gaat bouwen op een plek in de wereld waar dit zonder hun hulp onmogelijk zou zijn.

In de dienst zullen zij nadere uitleg geven over dit bouwproject en worden hun acties verder toegelicht om aan het benodigde bedrag te komen voor de financiering.
De voorganger is mevrouw Helma de Jong een band o.l.v. Jet van Nierop zal de muzikale ondersteuning verzorgen. Voorafgaande aan de dienst wordt iedereen uitgenodigd om een maaltijd te komen gebruiken. Er wordt daarvoor een vrijwillige bijdrage gevraagd. De maaltijd is om 18.00 uur en de dienst begint om 19.00 uur. Na afloop is het mogelijk om met elkaar koffie, thee of sap te drinken en persoonlijk kennis te maken met de jongeren . Opgave voor de maaltijd kan op telefoonnummer 0182502652 bij Ingrid Rietveld.