Zo. 02-10: Open dag langlaufvereniging Gouda

De wintersport wordt een stuk leuker als je je goed voorbereidt. Dit kan door zowel de techniek als de conditie op peil te houden of te brengen. De Langlaufvereniging Gouda houdt de eerste Open Dag van dit seizoen op zondag 2 oktober. Iedereen kan meedoen aan de kennismakingslessen langlaufen. De kennismakingsles is gericht op het onder de knie krijgen van de langlauftechniek. Speciaal voor de jeugd hebben we spelelementen in hun training gebracht zodat het een echte fun-training wordt. Zo oefen je langlauftechniek en behendigheid. Én je kan een prijsje verdienen!

De Langlaufvereniging Gouda biedt naast het langlaufen ook andere sporten aan. Zo zijn er op de Open Dag ook kennismakingslessen skiken, rolskiën en nordicwalken.

De open dag is van 12.00 tot 15.00 uur. Een kennismakingsles langlaufen, skiken, rolskiën en nordicwalken kost voor volwassenen € 5 en voor kinderen € 2,50.

Advertisements

De kennismakingslessen zijn op de kunststofbaan die op het buitenterrein van het Groenhovenbad in Gouda is aangelegd. Er zijn 2 km aan loipes en 7 heuvels variërend van 2 tot 5,5 meter hoog, een skatebaan en mogelijkheden voor het oefenen van biatlon.

Locatie: Tobbepad 4 in Gouda, parkeren op de parkeerplaats van de Heuvellaan.

Cursussen
In de week na de Open Dag begint de eerste serie cursussen. Er zijn cursussen op verschillende niveaus. Meer informatie over de cursussen en alle andere activiteiten van de vereniging op www.langlauf.nl.

Informatie voor de media www.langlauf.nl en pr@langlauf.nl