Za. 5-5: Bevrijdingsconcert Canadees mannenkoor Libertas

Gouda – Van Koningsdag t/m Bevrijdingsdag is het Canadese Mannenkoor Libertas op tournee in Nederland en zingt in ‘s lands grootste kathedralen. Martin Mans is de drijvende kracht achter dit koor. Op zaterdag 5 mei zingen de mannen in de Sint Jan in Gouda.

Libertas zing samen met het Chr. Waddinxveens Mannenkoor De Gouwestem. Ook The Martin Mans Formation is van de partij. Ze vormen één stem en brengen de mooiste volks- en vaderlandse liederen ten gehore waarin de bevrijding door de Canadezen wordt bezongen.

Musicus en organist Martin Zonnenberg bespeelt het hoofdorgel en het jonge talent Mark Brandwijk begeleidt aan de vleugel en verzorgt een improvisatie. Daarnaast is fluitiste Marjolein de Wit een waardevolle aanvulling op het programma. Zij bespeelt op virtuoze wijze haar verschillende fluiten. Jan Scheper is bassolist en vertolkt de solo’s.

Het programma staat garant voor variatie waarin men zich kan laten meevoeren op zowel vocale als instrumentale klanken. Het concert begint om 20.00 uur, de entree is 15 euro.

Kortingsactie:

Lezers van weekblad deGouda krijgen op vertoon van het artikel aan de kassa een korting van 5 euro en betalen 10 euro in plaats van 15 euro. (max. 4 pers. per artikel). Voor online bestellingen geldt de actiecode: DG505. Reserveren en online bestellen kan op www.martinmans.nl of via 06-25 39 19 03.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

05-05-2018 12:07