Za. 31-3: Band Zonder Banaan en The Wetnecks in Flora

Boskoop – Met Band Zonder Banaan, ook wel BZB, en The Wetnecks op één podium is er geen twijfel over mogelijk dat het aankomende zaterdag, 31 maart, één groot feest wordt in Flora Boskoop.

BZB, wat ooit begon als een eenmalig optreden is nu, ruim twee decennia later, nog steeds een begrip in het Nederlandse live-circuit. Met een enorme bak live ervaring is de band uitgegroeid tot een muzikale kameleon die zich op elk podium thuis voelt. Of dit nu is in een grote feesttent, in een kroeg tijdens de sfeervolle unplugged optredens, in het theater of op een festival. Dit kleurrijke gezelschap maakt er overal een overrompelend, dampend optreden van.

BZB staat voor feest, spelplezier, interactie en theatrale acts, verpakt in een energieke liveshow. Gewapend met krakers zoals ‘Echte Vrienden’, ‘Koning Pintenman’, ‘Ik Leer Het Nooit’ en ‘de Bankzitter’, is stilstaan onmogelijk en tovert BZB een zaal om in een feestende massa. Kortom: BZB is een unieke en zeer ervaren band die op onnavolgbare wijze een brug kan slaan naar haar publiek en daarbij geen kans, muziekstijl of spektakelstuk uit de weg gaat om het ultieme doel te bereiken: FEEST!

The Wetnecks warmen het podium alvast voor ze op en kunnen ze! De zeven broers, van weliswaar verschillende vaders, straight from Alabama (USA) zijn in een razend tempo Nederland aan het veroveren. Deze nieuwe festival-sensatie, speelt bekende hits van toen en nu in een Hilbilly stijl en zet gegarandeerd de boel op de kop! Ze zijn er klaar voor om Nederland, en dus ook het publiek in Flora, te bestoken met een mix van blue grass, country, dance, polka en rock ’n roll.

BZB & The Wetnecks in Flora is een initiatief van Flora party & event en wordt gehouden in Flora, Parklaan 4 in Boskoop. Meer informatie via www.floraboskoop.nl of 0172-766 047.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl