Za. 31-08: 7e Alphens Straatmuzikanten Festival,

Op zaterdag 31 augustus as. is het 7e Alphens Straatmuzikanten Festival. Op deze dag spelen 26 deelnemers op 14 speellocaties in het Alphense Centrum van 12.00 uur tot 16.30 uur. Onder de deelnemers bevinden zich solisten, duo’s en groepen, uit binnen- en buitenland. De muziekstijlen variëren van Folk, Jazz, Argentijnse tango, Pop, Rock tot het Nederlandstalige lied. Voor de winnaars liggen aantrekkelijke prijzen klaar. De finale van festival is om 17.00 uur op het Rijnplein. Het publiek bepaalt tijdens de finale de winnaar van de hoofdprijs, de Flierfluiterbokaal. De Wethouder van Cultuur Leo Maat reikt om 17.30 de prijzen uit.

Er is dit jaar ook een leuke fotowedstrijd aan het festival verbonden. De winnaar ontvangt een diner bon t.w.v. 50 Euro, te besteden in Alphen aan den Rijn.

Het Straatmuzikantenfestival wordt helemaal georganiseerd door de vrijwilligers van de Alphense Talkshow en wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren, waaronder de (horeca) ondernemers van het Alphense Centrum, Jumbo en Hoogvliet. Het festival is gratis toegankelijk.

Advertisements

Voor de laatste informatie over het festival en de fotowedstrijd surf je naar: https://datstraatmuzikantenfestival.nl/ of ga naar Facebook op: https://www.facebook.com/AlphensStraatmuzikantenFestival/.

Op de dag van het festival is op de kraam van het Alphens Straatmuzikanten Festival op het Rijnplein een routekaartje en speelschema op te halen.

Het wordt een mooie muzikale middag, met hopelijk een stralende zon voor de muzikanten en het publiek.

31-08-2019 09:00