‘Bolling in broek’ aangezien voor vuurwapen: politie controleert trein richting Gouda

Nieuwerkerk aan den IJssel/Gouda – De politie heeft vanochtend een trein bij station Nieuwerkerk aan den IJssel doorzocht. De trein was op weg naar station Gouda. Er was een melding binnengekomen dat een persoon mogelijk een vuurwapen bij zich had.  Uiteindelijk is er niets gevonden. 

Vanochtend kreeg de politie een melding dat een man met ‘een bolling in de broek’ op het Rotterdamse station Alexander was gezien. Het vermoeden was dat hij een vuurwapen bij zich droeg. ,,We hebben station Alexander en Nieuwerkerk doorzocht. Ook een trein bij Nieuwerkerk is doorzocht en er zijn camerabeelden uitgekeken‘’, vertelt een woordvoerder van de politie. ,,We hebben niets kunnen vinden.‘’ Vanwege het doorzoeken van de trein, hebben passagiers vertraging opgelopen.

De trein stopte rond 08.40 bij station Nieuwerkerk aan den IJssel. Na 15 min liepen 6 politieagenten binnen. Reizigers bleven rustig en hadden niks door wat de omstandigheden waren. Na een onderbreking van ruim 25 min ging de trein richting Gouda.

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

29-08-2019 11:50