Za.30 en Zo.31-08: Groene Hart Zomerfair

Tweede Groene Hart Zomerfair; een culinair feest
BENSCHOP – Groene Hart, kloppend hart organiseert op zaterdag 30 augustus van 10.30 tot 18.00 uur en zondag 31 augustus van 12.00 tot 17.00 uur de Groene Hart Zomerfair bij Recreatie Landschap Rosenboom in Benschop. Ontdek het Groene Hart in twee dagen, de entree is gratis.
Twee dagen lang kunnen bezoekers kennismaken met alle culturele, culinaire en recreatieve activiteiten die het Groene Hart te bieden heeft. Natuurlijk is van alles te doen en te ontdekken! Slenter langs de kraampjes met souvenirs, sieraden en wijn. Ook zijn er veel kraampjes met informatie over natuurexcursies, wandeltochten of fietstochten, overnachtingsmogelijkheden en musea. Kinderen vermaken zich met de pony’s of poldersportactiviteiten.

Op het foodplein van Slow Food Groene Hart is onder het motto ‘lekker, puur en eerlijk voedsel uit de streek is een feest’ van alles te proeven. Natuurlijk is er heerlijke boerenkaas te vinden en er is een ijskar met heerlijke boerenijsje. Maar ook producenten van minder bekende producten uit het Groene Hart hebben een kraampje op de markt. Zo zal Irma van Kreij vertellen over haar jams en chutneys, en laat de verrassende smaken ook aan de bezoekers proeven.