Za. 30-9: Kijkopkomst bij de Welpen-meisjes, scouting Jan van Hoof

Gouda – De Welpen-meisjes van Scouting Jan van Hoof-groep Gouda houden op zaterdag 30 september een kijkopkomst. Ze hopen op veel vriendinnetjes om samen kennis te maken met elkaar en met de activiteiten en het thema van de Welpen.

Tijdens de kijkopkomst mogen alle meiden tussen de zeven en elf jaar komen kijken hoe leuk Scouting is.
Welpen-meisjes. Elke zaterdagmiddag komen we met de meiden bij elkaar en doen we allerlei leuke activiteiten. Elke week doen we andere spelletjes. Soms werken we ook een aantal weken aan een onderwerp om weer een extra insigne te kunnen verdienen, zoals EHBO, koken en knopen. Regelmatig houden wij ook buiten opkomsten, waarin we een tocht gaan lopen of gewoon verschillende spellen op het terrein.

Kijkopkomst
De kijkopkomst van de welpen-meisjes is van 14.30 tot 16.30 uur. De kinderen zijn een kwartier van te voren al welkom, om alvast kennis te kunnen maken met de leiding. De opkomsten starten en eindigen op het clubhuis van Scouting Jan van Hoof aan de Gouderaksedijk 30a, op het terrein van GOUDasfalt in Gouda. Kijk voor meer informatie op www.janvanhoof.nl of www.facebook.com/WelpenMeisjes