Za. 30-9: Kijkopkomst bij de Bevers, scouting Jan van Hoof

Gouda – De Bevers van Scouting Jan van Hoof-groep Gouda houden op zaterdag 30 september een kijkopkomst. Ze hopen weer op veel vriendjes en vriendinnetjes om samen kennis te maken met elkaar en met de activiteiten en het thema van de Bevers. Tijdens de kijkopkomst mogen alle kinderen tussen de vijf en zeven jaar komen kijken hoe leuk Scouting is. 

Bevers
Iedere zaterdagmiddag komen we bij elkaar en doen we allerlei leuke dingen. Het programma is elke week anders. Meestal gaan we eerst buitenspelen en daarna knutselen, spelletjes doen, kleuren, noem maar op. Soms doen we een aantal weken opkomsten in een bepaald thema, gebaseerd op de figuren uit Hotsjitonia. Het dorp waar het bever verhaal vandaan komt.

Kijkopkomst
De kijkopkomst van de bevers is van 12.30 tot 14.00 uur. De kinderen mogen een kwartier van te voren al komen. Dan kunnen ze van kennis maken met de leiding. De opkomsten starten en eindigen op het clubhuis van Scouting Jan van Hoof aan de Gouderaksedijk 30a op het terrein van GOUDasfalt in Gouda. Kijk voor meer info www.janvanhoof.nl of www.facebook.com/jvhbevers

Advertisements