Za. 30-11: Neuzelbeurs in De Broodfabriek

Neuzelbeurs in Bakkerij 2 van De Broodfabriek op 30 november & 1 december!
Kom jij ook langs op de grootste koopjesmarkt van de regio?

In de Beurshal Bakkerij 2 van de broodfabriek wordt de Neuzelbeurs gebouwd. Met 337 kramen vullen de standhouders de hal met allerlei leuke koopjes. Van tweedehands kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs.

Door de sfeervolle kramen met dakje en verlichting heeft de beurshal een gezellige uitstraling. Ben je even uitgeneuzeld dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse horeca terrassen, waarop je zowel binnen als buiten kunt genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie, belegd broodje of warme snack.

Interesse om zelf spulletjes te verkopen op de Neuzelbeurs? Kijk dan op www.neuzelbeurs.nl voor beschikbaarheid en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

Tickets voor de Neuzelbeurs zijn verkrijgbaar via: www.neuzelbeurs.nl/online-kaartverkoop/. Online zijn de tickets altijd €4,- (exclusief €0,25 transactiekosten). Koop snel online een kaartje en vermijd de wachtrijen bij de kassa’s.

Entreeprijzen voor 30 november & 1 december 2019:
Dagentree: €5,-
Weekendentree: €8,-
Kinderentree: €3,-

Naast de Neuzelbeurs is er op 30 november & 1 december ook het Festijn met Bouwsteentjes en Loods of stock. Koop je een kaartje voor het Festijn met Bouwsteentjes dan heb je direct ook toegang tot de Neuzelbeurs. De entree voor Loods of stock is gratis.

Locatie: De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD, Rijswijk

Openingstijden: 10.00 uur tot 17.00 uur


30-11-2019 09:00