Za.30-05: Gezond- en fit beurs

Op zaterdag 30 mei wordt in het Gezondheidscentrum Korte Akkeren de gezond- en fit beurs georganiseerd. Doel van de beurs is om te laten zien wat de wijk Korte Akkeren te bieden heeft op het gebied van gezondheid, welzijn en sport.

Het gezondheidscentrum Korte Akkeren en Wijksportpunt Gouda organiseren deze beurs. Bij de fysiotherapeuten kun je testen hoe fit je bent, wat je eraan kunt doen om fitter te worden, hoe je gezonder kunt eten of hoe je ervoor kunt zorgen dat kinderen voldoende bewegen. Er zijn een aantal workshops zoals voorlezen voor kinderen en wandelen op een loopfiets voor volwassenen. De wijksportclub en Sportpunt Gouda zullen laten zien welke sport- en beweegactiviteiten zij organiseren in de wijk. Zo worden er bijvoorbeeld al enige tijd yoga lessen gegeven aan een aantal fanatieke dames in de gymzaal van een nabijgelegen school.
Tijdens de dag worden er gezonde hapjes geserveerd. De wijkbewoners kunnen zelf ook zorgen voor een gezondere en fittere wijk door hun ideeën achter te laten. Degene met het leukste/beste idee wint een “gezonde” prijs!

Ben jij ook benieuwd wat de wijk jou te bieden heeft om gezonder en fitter te worden of te blijven. Kom zaterdag 30 mei tussen 11.00-15.00 uur dan even langs bij gezondheidscentrum Korte Akkeren!

Informatieoverzicht
Datum: 30 mei 2015
Locatie: Gezondheidscentrum Korte Akkeren
Constantijn Huygensstraat 121C
2802 LV Gouda
Tijd: 11:00 – 15:00