Za.30-05: Play-In Concordia Haastrecht

Muziekvereniging Concordia organiseert opnieuw een Play-In. Ook dit jaar tegelijk met de plaatselijke jaarmarkt. Alle muzikanten zullen die dag meerdere keren repeteren op verschillende muziekstukken.

Tussendoor is er gelegenheid om over de jaarmarkt te lopen. De repetities vinden plaats in de Grote Haven. De muziekstukken zijn dit jaar uitgezocht in overleg met de jeugd van de vereniging. Zo wordt er o.a. geoefend op Uptown Funk, Bright Eyes, Brick House en Englishman in New York. Hierdoor is het programma ook voor de jeugd erg leuk. Op deze manier hoopt het bestuur een breed gezelschap te ontvangen.

Iedereen uit de omgeving die een instrument bespeelt is van harte welkom om aan dit evenement mee te komen doen. Het is erg leerzaam, maar vooral erg gezellig!Aan het einde van de middag zal er een concert gegeven worden op de jaarmarkt.

Advertisements

De kosten voor deze dag bedragen 7,50 euro. Na aanmelding ontvangt een ieder het bladmuziek thuis om dit eventueel van te voren te oefenen. Belangstellenden worden verzocht zich zo spoedig mogelijk aan te melden: www.concordiahaastrecht.nl.