Za. 3-2: Optreden Paradise Bigband in Swanla

Zevenhuizen – Op zaterdag 3 februari verzorgt de Paradise Bigband uit Boskoop onder de noemer Saturday Night, een feestelijke theateravond in theater Swanla in Zevenhuizen. Special guest deze avond is de landelijk bekende trompettist/zanger/verteller Michael Varekamp. In de band spelen die avond nog meer landelijk bekende muzikanten mee.

Michael Varekamp is een internationaal gelauwerd trompettist, zanger en verteller. Recentelijk werkte hij in Amerika nog samen met wereldster Branford Marsalis. Hij heeft grote theatershows op zijn naam staan, waaronder Miles!, een eerbetoon aan Miles Davis, en Louis!, waarin het leven en de muziek van Louis Armstrong centraal staan. Vanaf januari 2018 trekt hij langs de theaters met de show The lady sings the blues, waarin onder anderen samengewerkt wordt met zangeres Joy Wielkens. Deze show belicht grote zangeressen als Nina Simone, Billie Holiday en Amy Winehouse.

Erik Blok heeft als invaltrombonist meerdere keren gespeeld bij de Paradise Bigband. Hij heeft als muzikant zijn opleiding genoten aan het conservatorium in Alkmaar. Hij kreeg lessen van onder andere Erik van Lier en Jilt Jansma. Als freelance trombonist is Erik verbonden aan onder meer de ‘Ramblers’ en ‘The Glenn Miller Memorial Orchestra’. Daarnaast is Erik zelf ook dirigent van een drietal bigbands in Noord-Holland.

Advertisements

Informatie over de theateravond is te vinden op www.theaterswanla.nl.