Za. 3-2: Chivy & the Dynamics in East End

Moordrecht – Chivy & the Dynamics is een puur Limburgse Blues&Rock-formatie, gevormd rond frontman en gitarist/zanger Chivy Kuhles. Met een enorme snelheid op de gitaar weet hij keer op keer het publiek te verbazen en wordt in vakbladen omschreven als ‘gitaar-virtuoos’ en ‘kunstenaar op de snaren’. Met zijn vorige band, CatB (Chivy and the Bluezicians) en de huidige BluesRock-band The Dynamics heeft hij al vele successen weten te boeken op grote podia. Waaronder: het Southern Blues Festival, JekerJazz, Festival, diverse grote Bevrijdings-festivals en WarChild Festival.

The Dynamics is in 2016 opgestart en komt voort uit Chivy’s vorige band: CatB. In oktober 2017 heeft er een wijziging in de band plaatsgevonden. De bassist en 2de gitarist hebben vanwege het drukke programma van The Dynamics moeten afhaken, daar het niet meer te combineren viel met het privé-leven.

De band bestaat inmiddels uit drie leden: Chivy Kuhles (Gitaar/Zang), Math Parinussa (Basgitaar/Zang) en Stephen van Dolder (Drums).

Advertisements

Wanneer: Zaterdag 3 februari 2018
Hoe laat: Aanvang 21.00 uur, zaal open 20.00 uur
Waar: East End, Oosteinde 7a in Moordrecht
Kosten: Entree 8 euro, voorverkoop 5 euro